Phillip Arsenal Kläder Sandysjh

Om du har en spelare som Lionel Messi i din klubb, och med det menar jag bokstavligen bara Lionel Messi eftersom ingen spelare är som honom, så lönar det sig att hålla honom lycklig. Om det innebär att underteckna vem han vill, så namnges han Schalke 04 Tröja ‘de olika fyra spelarna’ han gillar att gå med i Barcelona. Visst är de nu toppade efter Real Madrids överraskning mot Las Palmas men de har inte kommit någonstans nära höjderna under de senaste två La Liga-säsongerna där de två gånger har tagit titeln och lätt skulle kunna sjunka till tredje om Sevilla behåller sin form, även om de för Tyskland Tröja Barn närvarande är topp. Och nu vet Barcelona att nästa säsong kommer de att behöva en ny manager med Luis Enrique tillkännager efter 6-1 mittveckanseger över Sporting Gijon att han kommer att lämna Camp Nou i slutet av säsongen.

HassanYgl fussball trikot VeraWills