Georgianna Danmark Landsholdstrøje HunterSl

Han vandt den præmie for anden sæson i træk i 2018/19, hvor han scorede 12 og tilføjede 12 assists, da Marcelo Bielsas side blev slået i slutspillet i Championship. Denne sæson er blevet blæst med skade for Hernandez og han gik glip af hele i oktober, før han vendte tilbage til fuld fitness tidligere i denne måned. Han startede sin karriere Køb Real Madrid Fodboldtrøje i Valencia og nød også trylleformularer på Getafe, Swansea og Al-Arabi, før han kom til Leeds i 2016.

 Det siges, at Kent er glad for at bo på Oakwell resten af ​​sæsonen, men Leeds ser ud til at slå tilbage om sommeren. Jurgen Klopp er kendt for at pleje sine unge vidunderbarn, men skulle han beslutte at få kontanter i Elland Road-udstyret skal det angiveligt stå i køen for hans tjenester. Kent er endnu ikke i stand til at fremstille et konkurrencedygtigt førsteholdsudseende for Liverpool, men imponerede i 2015-sæsonturneringen i Thailand, Australien og Malaysia. Han nød også en lånetryk på League One side Coventry inden hans spell på Barnsley.

 24-åringen, der ramte 26 mål for Millers sidste valgperiode, har kun et år tilbage på sin kontrakt, og interessen for ham er steget i sommer. Det er nu rapporteret, at Leeds ser ud til at vinde løbet om at underskrive ham, efter at Rotherham Portugal Trøje accepterede et bud fra dem. Leeds led et 1-0 nederlag hjemme for Blades i deres sidste ligaudflugt, hvilket efterlod dem et point uden for de to øverste med otte kampe tilbage i kampagnen. De har naturligvis stadig enhver chance, men Warnock siger, at Bielsas side er mere sårbare defensivt end deres rivaler, og dette gør Norwich og Sheffield Uniteds favoritter til at gå op.ChiMackli maglie calcio GlendaWhi

ArlenLope Italien Tröja Barn MiloAthbt

YDSLynnt Barcelona Fodboldtrøje Magdalena MittieSns